Villa Social logo

VILLA SOCIAL

VELKOMMEN TIL VILLA SOCIAL

Villa Social er en velgørende forening med flere års erfaring i at støtte udsatte børn og unge i Danmark. Villa Social ønsker at hjælpe udfordrede unge, der har behov for ekstra støtte til at komme godt ind i et sundt og selvstændigt voksenliv. De unge, vi støtter, kan være udsat for omsorgssvigt, opleve mistrivsel, ensomhed og tilknytning til samfundet - eller generelt have ondt i livet. Flere unge har oplevet at være afhængig af en kommunal indsats og samtidig oplevet, at denne støtte ikke i tilstrækkelig grad har givet dem færdigheder til at mestre livets udfordringer. 

Villa Social ønsker at give disse udfordrede unge mere motivation og selvtillid, mere målrettet støtte og herigennem bedre muligheder for at skabe sig et selvstændigt voksenliv.


Villa Social giver med etablering af et uddannelsesforløb de unge konkrete redskaber til at kunne håndtere livets udfordringer ved målrettet at styrke de unges personlige og sociale kompetencer, så de både får troen på og evnerne til at kunne gennemføre en uddannelse eller læreplads - og i øvrigt kunne indfri deres drømme om en bedre fremtid og tilværelse.

Villa Social drives af ildsjæle, samarbejder med fagfolk og frivillige samt støttes økonomisk via generøse donationer og sponsorater fra såvel private som virksomheder, herunder aktiviteter som fx Charity Baren.

STØT VILLA SOCIAL

Ønsker du, din virksomhed eller arbejdsplads at støtte Villa Socials indsats for udfordrede unge, er du velkommen til at kontakte os på info@villasocial.dk
Vi tager imod småt som stort med kyshånd.


Du kan også støtte Villa Social via mobilepay
41 14 15

HISTORIEN BAG VILLA SOCIALS LOGO

Villa Socials ambition er med et ambitiøst uddannelsesforløb at bidrage til at udsatte, sårbare unge bliver deres egen hverdags superhelte – at de igennem udannelsesforløbet finder deres egne ressourcer og "superkræfter", så de selvstændigt kan klare sig selv og løse livets udfordringer og bump på vejen.


Villa Socials logo hedder "BUF" (forkortelse for Børn & Unge Fundamentet) og signalerer følgende:


Det røde hjerte over figurens hoved er også en kappe, som skal signalere styrke, kærlighed, beskyttelse og dynamik – at den unge er på vej fremad og kan selv med hjælp fra vores udannelsesforløb.


Figuren har superheltens maske på, som også fungerer som en beskyttende hjelm. Figuren har lysende antenner på, så den også kan finde vej i mørket.

Figuren kommer flyvende direkte imod os, med åbne øjne, ind i livet og dets udfordringer, som figuren med fornyet selvtillid sagtens kan klare selv.


Smilet er skævt, men det er der. Den højre side af figuren er med et stort smil og optimisme, hvor kappen står højere. Venstre side illustrerer, at der også er dage, hvor livet spiller mindre godt. Figuren skal ikke udstråle perfektionisme, men have lidt kant og skævhed, for det er sådan det er at være menneske. Derfor er lygterne heller ikke placeret perfekt og symmetrisk.


Figuren skal tydeligt signalere at have med unge at gøre. Den må ikke vække medlidenhed, men skal snarere trække på smilebåndet, vække sympati og nysgerrighed. Og de unge skal associere vores uddannelsesforløb med det at kunne lykkes på egen hånd.

VIL DU VIDE MERE?

Vil du vide mere om Villa Social eller har du spørgsmål til vores arbejde for udfordrede unge, er du velkommen til at kontakte os. Send os en mail, og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

VILLA SOCIALS SAMARBEJDSPARTNERE

ADVOKAT

Galst Advokater ved partner Kristian Dreyer er advokat for Villa Social og arbejder pro bono. 

www.galst.dk


REVISOR

PwC ved partner Flemming Eghoff er revisor for Villa Social og udarbejder bogføring, årsregnskab og rådgivning pro bono.

www.pwc.dk


SPONSORER

Kjær Sommerfeldt, Fossflakes, Nilens Jord og Sushi2500


FRIVILLIGE

Copenhagen Morning Rotary ClubCVR

40811796


Villa Socials hjemmeside benytter cookies. Når du bliver på hjemmesiden, accepterer du cookies. Vi håber, at du bliver!

Godkend