Villa Social logo

CHARITY BAREN

VELKOMMEN TIL CHARITY BAREN

Charity Baren afholdes af Villa Social 4-6 gange årligt på forskellige, spændende lokationer i København med deltagelse af gennemsnitligt 200-400 gæster. Charity Baren foregår en udvalgt fredag i tidsrummet kl. 17-22 og fungerer som en fyraftens- og netværksbar. Alle er velkomne.


Entréen koster kr. 150 inkl. et velkomstglas. Der vil være mulighed for at bestille et måltid mad, købe drikkevarer i baren samt nyde de faste, frivillige DJs' lækre lounge- og dansemusik. Indtægter og donationer fra hvert arrangement finansierer indsatsen til udfordrede unge. 


Hver Charity Bar bliver oprettet som en begivenhed på vores Facebook-side. Da der ofte er udsolgt til hver Charity Bar, kan vi desværre ikke altid sælge billetter i døren. Vi anbefaler derfor, at man køber sin billet i god tid.


Inviter dine kollegaer, samarbejdpartnere og venner med til en rigtig hyggelig fredagsbar. Vi glæder os til at se jer!

LOKATION

Charity Baren er blevet afholdt hos bl.a. Hotel Skt. Petri, Kjær Sommerfeldt, Scandic Kødbyen, Dandy, Absalon Hotel, Clarion Hotel og Magasin.


Har du en interessant lokation, som du gerne vil vise frem til 300-400 relevante gæster, og som kan rumme et arrangement som Charity Baren, er du velkommen til at kontakte os.


Ønsker du at sponsorere et særligt produkt til en Charity Bar, hører vi også meget gerne fra dig.

CHARITY BARENS SAMARBEJDSPARTNERE

Villa Social Kjær Sommerfeldt logo

Følg os på Facebook og se, hvornår vi afholder næste Charity Bar.