Villa Social logo

VILLA SOCIAL

VELKOMMEN TIL VILLA SOCIAL

Villa Social er en velgørende forening med flere års erfaring i at støtte anbragte, udfordrede børn og unge i Danmark. Villa Social ønsker at hjælpe unge, der har behov for ekstra støtte. De børn og unge, vi støtter, kan være udsat for omsorgssvigt, opleve mistrivsel, ensomhed og tilknytning til samfundet - eller generelt have ondt i livet.


Flere tidligere anbragte unge har oplevet at være afhængig af en kommunal indsats og samtidig oplevet, at denne støtte ikke i tilstrækkelig grad har givet dem støtte til at mestre voksenlivets udfordringer. Villa Social ønsker at give disse unge mere motivation og selvtillid gennem målrettet støtte.


Villa Social drives af ildsjæle, samarbejder med fagfolk og frivillige samt støttes økonomisk via generøse donationer og sponsorater fra såvel private som virksomheder, herunder aktiviteter som fx Charity Baren.

STØT VILLA SOCIAL

Ønsker du, din virksomhed eller arbejdsplads at støtte Villa Socials indsats for anbragte børn og unge, er du velkommen til at kontakte os på info@villasocial.dk
Vi tager imod småt som stort med kyshånd.


Du kan også støtte Villa Social via mobilepay
41 14 15

HISTORIEN BAG VILLA SOCIALS LOGO

Villa Socials ambition er at bidrage til at udsatte, sårbare unge bliver deres egen hverdags superhelte – at de igennem støtte får hjælp til at finde deres egne ressourcer og "superkræfter", så de selvstændigt kan klare sig selv og løse livets udfordringer og bump på vejen.


Det røde hjerte over figurens hoved er også en kappe, som skal signalere styrke, kærlighed, beskyttelse og dynamik – at den unge er på vej fremad og kan selv med lidt hjælp udefra.


Figuren har superheltens maske på, som også fungerer som en beskyttende hjelm. Figuren har lysende antenner på, så den også kan finde vej i mørket.

Figuren kommer flyvende direkte imod os, med åbne øjne, ind i livet og dets udfordringer, som figuren med fornyet selvtillid sagtens kan klare selv.


Smilet er skævt, men det er der. Den højre side af figuren er med et stort smil og optimisme, hvor kappen står højere. Venstre side illustrerer, at der også er dage, hvor livet spiller mindre godt.


Figuren skal ikke udstråle perfektionisme, men have lidt kant og skævhed, for det er sådan det er at være menneske.

VIL DU VIDE MERE?

Vil du vide mere om Villa Social eller har du spørgsmål til vores arbejde for udfordrede unge, er du velkommen til at kontakte os. Send os en mail, og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.