Villa Social logo

BØRN & UNGE

FUNDAMENTET

GØR EN FORSKEL FOR UDFORDREDE UNGE

Villa Social ønsker med projekt Børn & Unge Fundamentet at give udfordrede unge et stærkere fundament. Dette skal bl.a. ske gennem etableringen af et solidt og ambitiøst uddannelsesforløb. Det kan have alvorlige psykologiske og økonomiske konsekvenser for unge, der lever med personlig og social mistrivsel. De mangler ofte meningsfuldhed og tilfredshed med tilværelsen og har svært ved selvstændigt at opnå, gennemføre eller fastholde uddannelse, job eller relationer. 

Formålet med uddannelsesforløbet er gennem en tryg og motiverende proces at give de unge viden og værktøjer til at komme godt ind i det selvstændige voksenliv, som for mange kan opleves angstfyldt og usikkert. Uddannelsesforløbet skal give udsatte og sårbare unge i alderen 16-25 år indsigt, viden og redskaber til at kunne navigere deres liv med selvtillid, motivation og tro på egne evner.

Villa Social etablerer og udvikler uddannelsesforløbet i samarbejde med kompetente og erfarne fagfolk. Uddannelsesforløbet vil indeholde 4-6 moduler og skal resultere i et diplom som bevis på den unges evne og vilje til at gennemføre forløbet. Villa Social vil indgå samarbejdsaftaler med udvalgte virksomheder og brancher om at kunne tilbyde disse unge en lære- eller elevplads efter gennemført uddannelsesforløb. Vores ambition er at gå i luften i sensommeren 2020.

SPONSORER EN PLADS

TIL EN UNG

Ønsker du, din virksomhed eller arbejdsplads at sponsorere en plads på uddannelsesforløbet til en af vores udfordrede unge, hører vi meget gerne fra dig.


Har din arbejdsplads mulighed for og ressourcer til at tilbyde en af de unge en elev- eller læreplads efter endt uddannelsesforløb, må du meget gerne kontakte os.

CVR

40811796


Villa Socials hjemmeside benytter cookies. Når du bliver på hjemmesiden, accepterer du cookies. Vi håber, at du bliver!

Godkend